Pokličite
041 689 649 | 030 689 649
Elektonska pošta
bojan.ruzman@re-domus.si
Dom je vsakomur najboljši prijatelj ...
..., zato potrebujete prave RE-šitve
..., zato pričakujte prave odgovo-RE:

Dunajski stanovanjski sklad namerava vsako leto dokončati 9000 novih subvencioniranih najemnih stanovanj


Kurt Puchinger, vodja posvetovalnega odbora za stavbna zemljišča pri dunajskem stanovanjskem skladu: Naše prepričanje je, da morajo biti najemna stanovanja dostopna tudi srednjemu sloju. V lasti Dunaja in nizkoprofitnih organizacij je že okoli 650. 000 stanovanj, kar je dve tretjini celotnega stanovanjskega fonda. Zasebni investitorji se morajo tako osredotočati na drugačne projekte.Preberi več »


Cene nepremičnin rastejo, apetiti prodajalcev pa še precej bolj


Nepremičninski agenti, sploh na območjih, kjer se največ trguje s stanovanjskimi nepremičninami, potrjujejo opažanja statističnega urada o rasti cen nepremičnin, vendar prodajalce opozarjajo, da so njihova pričakovanja kljub vsemu prevelika.Preberi več »


UPRAVLJANJE VEČSTANOVANJSKIH STAVB Etažni lastniki so "brezpravna bitja"


Preverili smo, kakšne so cene upravljanja večstanovanjskih stavb, kaj se sme z denarjem rezervnega sklada in kaj ne, kaj lahko upravniki zaračunajo etažnim lastnikom, kdo nadzira njihovo delo ...Preberi več »


Vročica na trgu nepremičnin: kako daleč smo od prejšnjega vrha?


Število transakcij že večje od pred kriznih ravni, se pa na nepremičninski trg še vedno steka manj denarja kot pred pokom nepremičninskega balona.Preberi več »


Nakup hiše je znova priljubljen


Razveseljiv podatek za tiste, ki prodajajo hiše: padanje cen se je lani konec leta ustavilo, povpraševanje po hišah, rabljenih ali novih, pa je vedno večje.Preberi več »


Več novic
Spletno mesto uporablja piškotke. Z njimi zagotavljamo funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Več o piškotkih Se strinjam Onemogoči piškotke